г. Николаев, ул. Декабристов, 23
+38 (068) 648-30-57
instrumce@bigmir.net

Фестиваль Відродження рому в Майамі

Поговоримо про ром? Його люблять багато людей у всьому світі, навіть пишуть статті про алкоголь. І для цього є чудовий привід – Фестиваль Відродження рому в США, що проходить у мегаполісі, знаменитим своїми божевільними вечірками – Майамі. У середині квітня він наповнюється шанувальниками куба лібре, мохіто ії піна колади, а також представниками найбільших компаній з виробництва рому.

Фестиваль Miami Rum Renaissance ще не обріс бородою і не налічує у своїй скарбничці десяти років. Ідейними натхненниками є творці путівника по білому рому брати Роберт та Робін Берр. Головне кредо фестивалю «Ром – це весело!».

Фестиваль Відродження рому в Майамі

Величезна кількість конкурсів, дегустації, vip-вечірки — все це чекає на гостей, які увіллються у світ уславленого пекучого напою. Для обивателів і професіоналів світ заграє новими яскравими фарбами, оскільки ром — це не тільки затятий Bacardi, а й старий CaptainMorgan! А якщо бути серйозним, я й самі не здогадувався про існування десятків виробників цього славного та улюбленого напою піратів.

За словами ідейних натхненників, сьогодні ром переживає свою справжню «епоху Відродження».

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *